Mukaan harrastajateatteriin!

Tule mukaan toteuttamaan itseäsi, heittäytymään rohkeasti mukavuusalueesi ulkopuolelle ja ajattelemaan out-of-the-box!

Mukavassa ja kannustavassa seurassa tulet tuntemaan olosi kotoisaksi heti alusta pitäen, löydät uusia sosiaalisia kontakteja, saat ammattimaista ohjausta näyttelemiseen ja voit päästää sisäisen minäsi loistamaan.

Harrastajateatteri ei nimestään huolimatta ole mitään harrastelua, hetkittäin joutuu pistämään itseään likoon oikein kunnolla, mutta palkinnoksi on luvassa unohtumattomia hetkiä, näyttelijäkavereiden tuki ja yleisön suosionosoitukset.  Eikä pidä väheksyä enskarijuhlia, loppukaronkkaa ja pikkujouluja 🙂

Siispä, ota rohkeasti härkää sarvista ja lähde mukaan iloiseen ja taitavaan joukkoomme! Olet tervetullut!

Kesän 2020 näytelmä on vielä haussa, mutta sieltä se löytyy. Ohjaajaksi on lupautunut teatterialan vahva ammattilainen Kimmo Lavaste.

”Ansiovuosivapaa”

Pitäjänteatteri pitää vuoden 2019 ”ansiovuosivapaata” 30-vuotisen toiminnan kunniaksi.

Toivotamme Kaikille Mukavaa Kesää.

Tuli valmista.

Hiekkahentuset tuli tehtyä, erinomainen leivonnainen 🙂 Varovaisen alun jälkeen vauhti kiihtyi ja varsinkin kahden viimeisen esityksen yleisömäärä meinasi aiheuttaa logistisia ongelmia. Mutta kaikki mahtuivat kun oikein pakattiin.

Tänä kesänä säät suosivat meitä, vaikkakin kastumiselta ei kuitenkaan vältytty. Tosin tällä kertaa kosteus tuli sisältä päin, lämpötilat esityksissä pyörivät 23-29 asteen välillä. Mutta mielummin näin kuin esittäminen 10-12 asteen lämpötiloissa.

Yleisöltä olemme saaneet erinomaista palautetta, aiheen vakavuudesta huolimatta. Siitä iso kiitos menee niin kirjailija Anja Tiaiselle kuin ohjaajallemme Kimmo Lavasteelle. Samoin näyttelijät ovat saaneet suitsutusta yleisön taholta, ja tämähän lämmittää tietenkin meidän mieltä 🙂

Tästä suuntaamme kohti kesälomia ja karonkkaa. Oikein hyvää loppukesää Teille kaikille.

Kehuvat meitä :-)

Juhlavuoden näytelmämme ”Hiekkahentuset” tuntuu uppoavan yleisöön hyvin, kehuja on sadellut oikein mukavasti.

Kirjailija Anja Tiainenkin kiitteli vuolaasti tekemistämme ja totesi, että esittämisen kautta näytelmään on löytynyt uusia vivahteita ja roolitus on erinomainen.

Nyt ”leivotaan” kohti kesää 2018

Pitäjänteatteri ahkeroi jo kovaa vauhtia Hiekkahentuset-näytelmää tulevalle kesälle.  Kyseessä on Kerimäen Pitäjänteatterin 30-vuotisjuhlanäytelmä 🙂

Osittain tutun porukan lisäksi on saatu mukaan tuoretta voimaa, uusia, nuoriakin, näyttelijöitä on useampikin kappale. Tervetuloa vaan joukkoon Juha, Johanna ja Iiris.

Vuoden 2017 tuulet puhaltaa jo

Pitäjänteatterilaiset toivottavat kaikille Erityisen Hyvää Kuluvaa Vuotta 2017.

Tuotanto tulevaa kesää varten on jo käynnissä, tekstiä sisäistetään viikottaisissa harjoituksissa.  Tulevan kesän näytelmäksi valittiin Arto Seppälän ”Viisi naista kappelissa”. Asista lisää tietoa tulossa.

Pitäjänteatteri lasten asialla.

2.8 2016  Pitäjänteatterin Kerimäen Pääkannassa järjestämällä ilmaisutaitoleirillä opittiin mm. breakdancea! Leirille osallistui 20 lasta.

Ohjaajina toimivat Mikko Ahlgren tanssin osalta sekä Maarit Honkanen musiikin ja teatterin taitajana.  Soppakauhan varressa hääräsivät Maritta Luukkanen ja Mirja Käyhkö.
KIITOS KAIKILLE REIPPAILLE JA LUOVILLE LAPSOSILLE, eiköhän taas ensi kesänä keksitä uutta kivaa?

Mimmi ja onnellinen loppu

Mimmi KIITTÄÄ omasta ja Pitäjänteatterin puolesta teitä hyvä yleisö ja teitä täällä sivustolla kävijöitä, jotka olette tätä kautta tykänneet ja kannustaneet meitä.

Kaikille ei esitysajankohta sopinut, ettekä päässeet meitä katsomaan, se on tietysti harmi, mutta sellaista elämä välillä on. Meillä oli alkuvaikeuksien, toisinsanoen sääolosuhteiden, jälkeen oikein mukava ja antoisa kesä. Yleisöä oli mukavasti, eli saavutimme siinäkin suhteessa tavoitteemme. Yleisö eli mukana esityksissä antaen meille sen vuorovaikutuksen jonka avulla me annoimme parastamme. Näinhän sen pitää ollakin, silloin emme ole esiintyneet turhaan.


Kiitokset Kerimäki-Seuralle, että saimme käyttää taas museon pihaa, ja kiitokset kun kahvititte meidän yleisön.
Kiitokset Mirjalle ja Sarille,, emme tulisi toimeen ilman teidän apuanne

Iiiiisooot KIITOKSET OHJAAJA MATILLE. Sinulla riitti huumori ja kärsivällisyys jälleen kanssamme, terkkuja kanoille 🙂

Nyt Mimmi ja kumppanit aloittaa kesäloman. Eli hyvää kesää kaikille, hymyillään kun tavataan. 🙂

Mukavaa palautetta

Olipas kivaa kuulla yleisöltä palautetta muutaman vuoden takaakin. Pari ulkopaikkakuntalaista herrasmiestä, tullessaan nyt katsomaan ”Kas niin, Mimmiä”,  kehui vuolaasti Pitäjänteatterin ”Pastori Jussilaisen naiset” -näytelmää 🙂 Kuulema taitavaa porukkaa, hahmot toimi hyvin ja kokonaisuus oli hauska ja viihdyttävä. Ja näytti tämänkesäinenkin näytelmä heille kelpaavan, sen verran hymyssä suin meille peukkia näyttivät.

Niinhän se on, että näyttelijät, ohjaaja ja muu aktiiviporukka tekee näytelmän, mutta loppujen lopuksi yleisö tekee esityksen. Viihtyvälle, nauravalle ja osallistuvalle yleisölle on kiva esiintyä, kerta toisensa jälkeen.

Eli tervetuloa tekemään Kerimäen Pitäjänteatterin kanssa viihdyttäviä esityksiä 🙂